به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كردستان؛ عبدالمحمد زاهدي استاندار كردستان در جلسه انجمن هاي ميراث فرهنگي كه با حضور رئوف حنان و اعضاي اين جلسه برگزارشدگفت: بحث ميراث فرهنگي يك مقوله مهم و حائز اهميت بوده و نشان دهنده هويت ما در گذشته است.
وی افزود: مهمترين داشته ما فرهنگ و هنر ماست كه مي تواند معرف ما به دنيا و جهانيان باشد و در كنار ان ميراث فرهنگي و مادي نيز بايد حفظ و نگهداري شود.
وي خاطر نشان كرد:متاسفانه در تاريخ يك مجموعه حوادث كه منجر به اتفاقاتي شده و اين حوادث بيشتر مربوط به قدرت نسلها بوده که به نسلهاي گذشته و امروزي اموزش داده شده و شناخت كاملي از آثار تاريخي و فرهنگي ندارند.
وي در ادامه خاطر نشان كرد: ما در حوزه اموزش ضعفهايي داريم و انچه كه مربوط به تاريخ و فرهنگ و معرفي ان باشد آموزش داده نشده كه بايد حوزه آموزش فعال شود چراكه حفظ و نگهداري و صيانت از آثار فرهنگي و تاريخي نيازمند اموزش در بين نوجوانان و جوانان وآحاد مردم است .
وي در ادامه بيان داشت: اداره كل ميراث فرهنگي كردستان در رابطه باصيانت ميراث فرهنگي بايد كار سياست گذاري را انجام دهند و بقيه امور را به شهرستانها واگذار کند و روستاهايي كه داراي آثار تاريخ هستند و شناسايي و انجمن هاي ميراث فرهنگي در همان روستاها و شهر ها ايجاد و فعال شود.
وي به استفاده ازسازمانهاي مردم نهاد در حوزه ميراث فرهنگي استان اشاره كرد و افزود: بايد از توان و نيروهاي مردم نهاد در انجمن هاي ميراث فرهنگي و حفاظت و صيانت از آثار تاريخي و فرهنگي نهايت استفاده را كرد.
استاندار كردستان همچنین ادامه داد: بحث اطلاع رساني و تبليغ ، فرهنگي سازي براي حفظ و نگهداري آثار تاريخی و فرهنگي، آسيب شناسي بناها و آثار تاريخي و فرهنگي پژوهشی و ايجاد خيرين ميراث فرهنگي از فعاليتهاي مهم براي حفظ و صيانت از آثار مادي و معنوي كردستان است.
وي در پايان گفت: اميد است با آموزش هاي لازم مردم خبه ویژه دانش آموزان و دانشجويان و آحاد مردم بتوانيم انجمن هاي ميراث فرهنگي را با حضور خود مردم و همكاري و تعامل ساير دستگاهها فعال تر کنیم.
انتهای پیام/